Aug 13 2012 - Charivari

-tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jun 17 2012 - Radikon

Rød eller hvit?


Rediger innlegg. Fjern innlegg


May 9 2012 - It's back

I en litt annen tapning. -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 4 2012 - Enda en genevrieres

Men god -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 4 2012 - PÃ¥ ora

Vi prøver husets -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Feb 18 2012 - Banditten

Veldig bra -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Feb 18 2012 - Vinsmaking

Med joseph -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Feb 9 2012 - Ny reol

Fra montana. -tore


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jan 9 2012 - Nyttårskort

Fra vår kro i Paris


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 30 2011 - Revevinen


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 26 2011 - Til ribbe.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 26 2011 - Bobbob


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 26 2011 - Isvin


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 26 2011 - Vin til comte.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Nov 26 2011 - Paulliac


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Nov 11 2011 - Margaux


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Oct 21 2011 - Vincent girardin


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jul 18 2011 - Bressan ego

Fruktig og krydret. Strålende til vilt, eller bare til lesking.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jun 3 2011 - Bunnfall

Luktet gård, men smakte fortreffelig



Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jun 1 2011 - Riesling

Saftig og karamell. Mâ kjøpes igjen.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


May 15 2011 - Fabelaktig Riesling

Frukt, blomster og litt sødme.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 6

La Verre Volé igjen, til and :-)


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 5

La Verre Volé. Kamskjell :-)


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 4

Guy Savoy i Paris. Hadde denne vinen gjennom 7 rettes meny ( et glass rødt til lam). Fantastisk Mersault, eksepsjonell til artisjokksuppe m. trøfler!!! Har det typiske preget av smør og nøtter, men med en ristet/røkt aroma. Uforglemmelig :-)


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 3

Til foie gras og kylling på L'Ami Louis i Paris. Super!!


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 2

Fikk denne på La Verre Volé når vi ba om en "crazy" vin. Sure kirsebær og myyye smak!! :-)


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Mar 14 2011 - 1

På La Verre Volé i Paris. God, men ikke spennende.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jan 2 2011 - F

C


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jan 2 2011 - G

G


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 25 2010 - Julen til dessert

God




Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 19 2010 - B

November


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Dec 19 2010 -

Ok


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Nov 25 2010 -

Rediger innlegg. Fjern innlegg


Oct 22 2010 - Fyldig og fin




Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 31 2010 - Menyen på Noma 03.07.10


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 31 2010 - Noma menyomslag


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 24 2010 - Kjempegod hvit

Vi hadde den til kylling, og det ble strålende.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 14 2010 -

Ukomplisert og lett dessertvin. Delikat til bringebær m. pastiskrem.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 14 2010 - Portugisisk

Til bacalao


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 14 2010 - Gaston Chiquet

Smak av toast og appelsinmarmelade


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 14 2010 -

Til hummer, skalldyr-risotto, og bare til kos. Typisk Mersault med smør og nøtter.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 7 2010 -

Deilig til foie gras


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Aug 1 2010 -

Gode greier


Rediger innlegg. Fjern innlegg


Jul 15 2010 - Knalle greier

Fra Joseph's hemmelige lager.


Rediger innlegg. Fjern innlegg


M a t   o g   v i n   o g   s å n t

Nytt innlegg.
Last opp bilde.
Send oss mail på tore[at]jalape.no eller mona.hjemme[at]gmail.com.